COVID-19 og influenza

Det er ikke længere nødvendigt at benytte mundbind i klinikken. Men hvis man har symptomer fra luftvejen, SKAL man fortsat have mundbind på, mens man opholder sig i klinikken. Alle med COVID 19-  eller influenzasymptomer skal blive hjemme og undgå kontakt med andre mennesker indtil man er symptomfri i minimum 48 t.

 

Selvbetjening

Ved at trykke på selvbetjenings-knappen, får du mulighed for at:

Bestille tid

Forny recepter

Skrive til lægen

Læse beskeder

OBS! Der må max bookes én tid pr. patient pr. dag

OBS! Skal du bestille tid til udfyldelse af en attest bedes du kontakte receptionen mellem kl. 9-12

OBS! Skal du bestille tid til børneundersøgelse og graviditetsundersøgelse bedes du kontakte receptionen mellem kl. 9-12

Er du ny bruger af selvbetjening? Læs mere her

Selvbetjening

Ny bruger?

Man skal IKKE oprette sig på ny, hvis man er registreret som bruger i forvejen. Der er kun hjemmesidens udseende, der er nyt, selve selvbetjeningsdelen er uændret.

Første gang du besøger selvbetjeningen, skal du oprettes som bruger.

Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Login” knappen i menuen til højre og herefter trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr-nummer-boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail-adresse, da vi bruger denne e-mail-adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den e-mail-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger. Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.

Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit Password (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)

Når det er første gang du bruger e-portalen, har du kun rettighed til en begrænset del af portalen, du kan få yderligere rettigheder ved at kontakte din læge. Som udgangspunkt har man altid rettighed til at sende beskeder til sin læge, forny recepter og forespørge om en tid såfremt klinikken anvender alle disse funktioner.